Instagram’da Engellendiğimi Nasıl Görebilirim? (Programsız)

Bir kişi sizi Instagram üzerinde engellediğinde, herhangi bir bildirim almazsınız. Akış sayfanızda bir süredir güncellemelerini görmediğiniz bir kişinin, sizi engellemiş olabileceği şüphesi duyabilirsiniz. İçinizdeki bu şüpheyi gidermek için; uygulayacağınız oldukça basit iki yöntem var.

Yöntemlerden size uygun olanını kullanarak, o kişinin sizi Instagram hesabından engelli olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

 

Mobilde Instagram Engel Kontrolü

1. Instagram mobil uygulamasını açın. Alt kısımda yer alan arama simgesine dokunun.

 

2. Arama bölümüne; sizi engelleyip engellemediğini merak ettiğiniz kişinin Instagram kullanıcı adını yazın. Arama sonuçlarında herhangi bir sonuç bulunmadıysa sizi engellemiştir.

 

3. Eğer arama sonuçlarında bir sonuç bulunmuşsa kişinin Instagram profilini ziyaret edin. Profili takip etmek için Takip Et butonuna dokunun. takip gerçekleşmiyorsa, ayrıca daha önce gönderi paylaşmış olmasına rağmen, Henüz Hiç Gönderi Yok mesajını görüyorsanız; ilgili kişi sizi Instagram’da engellemiştir.

 

 

Bilgisayarda Instagram Engel Kontrolü

1. Instagram sayfasını ziyaret edip, kullanıcı adı ve şifrenizle Instagram hesabınıza giriş yapın.

 

2. Sizi engelleyip engellemediğini merak ettiğiniz kullanıcının; Instagram kullanıcı adını adres çubuğunun sonuna yazın.

https://www.instagram.com/kullanıcıadi

Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor” hatası alıyorsanız, ilgili kullanıcı sizi Instagram’da engellemiştir.

 

İLİGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Microsoft Edge’de Web Sayfası PDF Olarak Nasıl Kaydedilir?

 

İçeriği oylayınız
engel kontrolüinstagram
Yorumlar (0)
Yorum Ekle