Google Chrome Tarayıcınız Hep Gizli Sekmede Açılsın

Gizli modda Google Chrome kullanırken; girdiğiniz sitelerin kaydı, girilen şifreler, doldurulan formlar ve indirilen formlar hatırlanmaz. Bu nedenle özellikle ortak kullanılan bilgisayarlarda, kullanıcılar Google Chrome tarayıcısını gizli modda açmak isteyebilirler.

Google Chrome İnternet tarayıcınızı sürekli gizli modda açıyorsanız, bazen bunu unutabilirsiniz. Bunun yerine yapacağınız kolay bir işlem ile Google Chrome taraycınızın her zaman gizli sekmede açılmasını sağlayabilirsiniz.

İşlemin nasıl yapıldığına gelin birlikte bakalım.

 

Google Chrome Tarayıcı Her Zaman Gizli Sekmede Nasıl Açılır?

1. Varsayılan olarak gizli sekmede açılmasını istediğiniz Google Chrome kısayoluna sağ tıklayın. Çıkan seçeneklerden Özellikler‘e tıklayın.

 

2. Google Chrome Özellikleri penceresinden Kısayol kısmına geçiş yapın. Hedef kısmının sonuna gelin.

 

3. Google Chrome dosya yolunun sonunda bir boşluk bırakarak şu ifadeyi ekleyin -incognito. Yaptığınız değişikliklerin uygulanması için Tama butonuna tıklayın.

 

4. İşlem yaptığınız Google Chrome kısayolunu açtığınızda, Chrome tarayıcısının gizli sekmede açıldığını göreceksiniz. Böylece ilgili kısayolu kullanarak Chrome tarayıcınızın her zaman gizli sekmede açılmasını sağladınız.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR : Mozilla Firefox Tarayıcınız Hep Gizli Pencerede Açılsın

 

İçeriği oylayınız
gizli modgoogle chrome
Yorumlar (1)
Yorum Ekle
  • Selvi

    Acaba opera için var mı aynı özellik